Wednesday, 13 May 2015

LIjstjes: Youtubers

Heyy,

Het is maar goed dat ik een boekverslag moet maken en daar totaal geen zin in heb, want anders was ik dit echt compleet vergeten :p Maar nu zoek ik constant afleiding, dus vergeet ik het deze week niet!
NEE ik had een hele blogpost gemaakt, maar toen ik gisteren safari ging updaten, sloot ik safari af en nu kan ik weer zowat helemaal opnieuw beginnen. Ik was wel op tijd begonnen, maar het is nu al weer een week verder, whoops.

Hier komt een lijst van youtubers die ik volg ^^

ItsWayPastMyBedTime
Carrie Hope Fletcher
Ze vlogt over van alles en nog wat, de laatste tijd vooral over haar eigen boek, All I Know Now, en haar nieuwe flat. Ze is heel erg zichzelf en dat is denk ik wat ik het leukste aan haar vind. Ook vindt ze heel veel dezelfde dingen als ik leuk. Disney en boeken zijn dan wel de grootste onderdelen. Ze speelt zelf in Les Miserables in London, wat ik heel gaaf vind!


Tom Fletcher
Tom is de grote broer van Carrie. Hij zit in McBusted en heeft sinds kort een zoontje Buzz. Hij lijkt best veel op Carrie, hij is net zo erg zichzelf en heeft dezelfde interesse in Disney. Zijn vrouw vlogt ook, maar ik mag haar niet zo, en volg haar dus ook niet.
*Lol als je foto's gaat opzoeken kom je er opeens achter dat hij best wel knap is :p


Beckie0
Rebecca
Ze heeft een echte eigen mening, die ze heel goed kan verwoorden. Dit is dan ook de manier waarop ik haar vond, via een video over The fault in our stars, dat dat helemaal niet zo'n goed boek is als iedereen zegt. Eerst was ik het heel erg met haar on eens, maar nu dat ik het filmpje heb bekeken en erover nagedacht heb, heeft ze best gelijk :$


EmmaBlackery 
Emma Blackery
Ze is een beetje apart, en soms wat grof, maar dat vind juist leuk en is op zijn tijd ook best grappig. Ze doet lekker wat ze zelf zin in heeft, zonder bevelen van iedereen op te volgen.


FunForLouis 
Louis Cole
Hij reist de hele wereld over, en gaat daar op bezoek bij vrienden. Vraag me niet waar hij al het geld vandaan haalt, want als ik dat zou weten, zou ik hier al niet meer zitten! Hij filmt elke dag van de week, 356 dagen in het jaar. Soms zit er een kleine pauze tussen, maar die pauze valt echt niet op tussen de vele filmpjes die hij maakt. Hij inspireert mij echt om ook veel te gaan reizen en veel vrienden te maken over de hele wereld.


Jamie's World
Jamie Curry
Iedereen kent haar grappige en soms heel stomme filmpjes wel. Ik vond haar eerst wel leuk, maar niet leuk genoeg om haar te volgen op Youtube, maar nu maakt ze ook wat meet vlog-like filmpjes, en dat vind ik dan wel weer heel leuk!

Bethany Mota
Zij is de eerste Youtuber die ik volgde. Ze maakt vooral beauty en diy filmpjes. Ze is een van de weinige mensen die beauty vloggen en niet zo overdreven zijn. De meeste filmpjes die ik gezien heb, zijn nogal overdreven en HII GUYYSS achtig, en daar hou ik helemaal niet van.


Ollie Ritchie 
Een superleuke jongen uit Australiƫ. Hij maakt supermooie foto's en filmpjes, maar post jammer genoeg niet zo vaak iets.


LukeIsNotSexy 
Luke Cutforth
Hij is gewoon gek, maar wel super grappig om naar te kijken. Hij spreekt zijn eigen gedachten echt uit, maakt niet uit hoe gek ze zijn.


Danisnotonfire
Dan Howell
Een van de weinige 'echt beroemde' Youtubers die ik volg. Natuurlijk zijn ze allemaal niet onbekend, en sommige zijn ook zeker net zo bekend als Dan, maar ik zie Dan wel als iemand net als Zoella, die bijna iedereen kent. Hij is bijna net zo gek als Luke, maar kan wel beter serieus zijn.


thatjennybee
Jenny Bingham
Ik merk dat ik heel veel dezelfde eigenschappen als Jenny heb. Dat vind ik heel leuk om naar te kijken, omdat ik gewoon dingen herken. En dat zorgt er weer voor dat ik aangemoedigd wordt om gewoon mezelf te zijn en blijven!

Dat was 'm weer :D Veel te laat, maar beter laat dan nooit ;) xMarit

2 comments:

  1. Waar haal jij de tijd vandaan om die allemaal te volgen? xd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik kijk in het weekend heel veel en ze posten bijna allemaal maar 1x in de week :) en als ik iets mis, kijk ik het terug als ik wel weer tijd heb ^^ Youtube filmpjes kunnen vaak ook even snel ergens tussendoor, beter dan series, waar ik dan weer geen tijd voor heb :p

      Delete