About me :)

Heyy,

Ik heet Marit. Ik ben 17 jaar oud en zit nu in 5 VWO :) Ik ben jarig op 6 December. Ik heb een "klein" broertje die 20 cm langer is dan ik :p
Ik woon in Nederland, ik ga niet zeggen waar, want straks komen er rare mensen bij mij voor de deur staan :p (hint hint: vlak bij Ben Saunders ;p )

Mijn hobby's zijn: lezen, slapen, zwemmen, paardrijden en tekenen. (En school vind ik ook niet zo heel verschrikkelijk (;  )
Ik ben best vaak online (niet helemaal 24/7, maar wel vaak) op Tumblr (immarit.tumblr.com), Instagram, Goodreads en soms Facebook.
Mijn favoriete dier is vanaf een paar weken een schildpad :p Eerst was het een otter :D En toen kwam ik erachter dat ik een Puffin (oftewel een papegaaiduiker) veel leuker vindt dan een schildpad. :p Nope nog steeds is een otter mijn favorite dier, net als 4 mijn ongeluksgetal is, en 14 mijn geluksgetal. (Dat is echt al zo zolang ik me kan herinneren)

Ik vind heel veel kleding leuk, eigenlijk bijna alles (geen extreem gothic of zo). Daarom heb ik voor mezelf de 'bitchies-stijl' (zoals ik dat noem) eruit gegooid, ik vind t nog steeds wel leuk, maar ik probeer andere kleding te kopen. Omdat veel mensen, waar ik woon, dezelfde kleding dragen, vind ik dat niet leuk :$. Ik merk wel dat als iets op Tumblr staat, ik het leuker vind dan dat ik het zo op straat zie.. Eigenlijk is alles op Tumblr beter :$ Maarja..
Ohja ik gebruik Pinterest (wat ik voor Kunst Beeldende Vorming aan moest maken :p) als inspiratie voor kleding, gewoon om te kijken wat ik nog wil en wat ik leuk vind.

Ik hou niet zo van selfies, omdat ik er moeilijk leuk op kan staan (vind ik).. Dat vind ik wel jammer.. Ik ben nu al een paar weken bezig met een photo challenge (Al die challenges van mij -.- :p) ik probeer iedere dag een selfie te maken, om daar uiteindelijk een filmpje van te maken, om de veranderingen in mijn gezicht te zien :)

Ik luister vooral naar: Ed Sheeran, Imagine Dragons, Bastille, The Script, 30 Seconds to Mars en radio :p (Skyradio en Qmusic)
Ik hou niet zo van die dance (schoolfeest) muziek.. Ik weet niet waarom.. Ik hou meer van wat  rustigere muziek met een niet al te erge beat :p

Ik kijk nu naar een aantal series: Game Of Thrones, Sherlock, Under The Dome en Sleepy Hollow :)
Mijn favoriete boeken zijn, daar komt ie: Harry Potter, The Hunger Games, Divergent, The Fault In Our Stars, The Perks Of Being A Wallflower, Gone en De Geheimen Van De Onsterfelijke Nicolas Flamel. Meer kan ik nu even niet bedenken. En de Demonata.
Mijn favo films: Divergent, The Hunger Games, Harry Potter, The Green Mile, Winnie the Pooh, Bambi, Finding Nemo, The Fault in our Stars en Het Regent Gehaktballen :D (ohja ik moet het regent gehaktballen 2 nog kijken.. ) Die ik ook heel leuk vind!!
Ik heb een penvriendin uit Oekraïne, Rita :) Ik heb haar ontmoet via Tumblr, en we mailen nu al bijna een jaar :)

Dit is wel genoeg voor nu denk ik :P


No comments:

Post a Comment